4 tanker om “Blog-Pirken”

 1. Skønt at kunne følge jeres projekt og tak for det og tillykke med huset.
  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at høre hvor pokker du skaffede fibergipsplader til 10.- stykket og gulv til 80,-/m2. Du er vidst en haj til at finde gode tilbud 🙂
  Mht lofts isoleringen forstod jeg ikke det med det lag plastik (ka godt se det piv smarte i ikke at skulle proppe og spartle en masse huller efterfølgende), men hvis plastikken ikke er diffusionsåben som en dampspærre, hvordan kan huset så ånde og hvordan undgår I kondensen under taget???
  Har i både rockuld og papiruld i væggene???
  Bedste hilsner Jennifer

  1. Hejsa og tak for din interesse.
   Fibergipspladerne fandt jeg på gul og gratis.. var så heldige at der var en som havde købt hjem til et stort renoveringsprojekt, som han dog ikke kom i gang med alligevel, fordi han solgte huset i stedet… så han rykkede de kontanter hjem på byggematerialer som han havde liggende… og til vores fordel… dem vi havde i overskud gav vi væk på gul og gratis..
   og ja hi hi, jeg er en haj på nettet..
   Isolering er kun papiruld som ligger i en slags “pose”, med fiberdug på den ene side (op mod taget)og plast på den anden, den inderste… der skal være plast for at holde på isoleringen, da den pumpes ind med stor kraft, og der er sådan et tryk på isoleringen at det buler ud…
   Når vi så satte en gipsplade eller en loftsplade op, så lavede vi lange huller, samt en masse stik huller med en kniv… isoleringen havde nået at sætte sig, så det var så pakket at det ikke faldt ud… ja tror egentlig at det ku “stå selv” selv uden plast…
   Huset ånder rigtig fint, vi har aldrig dug på invendig side af vinduerne, samt det er meget billigt i opvarmning..
   Spørg endelig hvis der er andet du er nysgerrig med..
   Venligst
   Helle

  1. Hej Lasse
   Tak skal du ha.
   Mener bjælken er 15 cm bred og 50 cm høj og 12 m lang.
   Understøttet ca 4 meter inde i den ene ende.
   Venligst
   Helle

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *